Felsáltokány



Hozzávalók:
50 dkg szürkemarhafelsál
só, bors, kevés bazsalikom és tárkony, póréhagyma
2 evőkanál liszt
2 evőkanál olaj
4 db paradicsom


Elkészítési javaslat:
A húst szeletekre, majd csíkokra vágjuk, tál­cára tesszük és a fűszerekkel erősen megszór­juk. Lisztet szórunk rá és a húst megforgatjuk benne. Olajat forrósítunk nagyon forróra, a hús­csíkokat beletesszük és gyakori forgatással 3 percig sütjük. Kivesszük, melegre állítjuk. A pa­radicsomokat negyedekre vágjuk és a sült lé­ben 3 percig pároljuk. A húst hozzáadjuk, meg­forrósítjuk és egy edényben elrendezzük. Póré­hagyma karikákkal díszitjük.

Vissza a receptekhez »

Koppány Hús Hungaricum Kft.
Email: koppany@koppanyhus.hu
Tel.: (+36)70/ 332-6746