Dorozsmai töltött rostélyos tekercs



Hozzávalók:
1 kg kicsontozott rostélyos
10 dkg főtt császárhús
25 dkg darált mangalicahús
10 dkg gomba
20 dkg darált máj
3 db csemege uborka
2 db főtt tojás
2 db tejben áztatott zsemle
1 mokkáskanál pirospaprika
só, törött bors, egy csipet őrölt gyömbér, olaj
1 gerezd zúzott fokhagyma
1 mokkáskanál kakukkfű
1 mokkáskanál pecsenye fűszerkeverék
1 mokkáskanál majoranna
1 kiskanál Piros Arany
1 db tojás
10 dkg főtt füstölt sonka
1 db vöröshagyma
1 evőkanál mustár
2 dl bor
1 kiskanál liszt
1 kanál ketchup


Elkészítési javaslat:

Vissza a receptekhez »

Koppány Hús Hungaricum Kft.
Email: koppany@koppanyhus.hu
Tel.: (+36)70/ 332-6746