Citromvajas bélszínszelet



Hozzávalók:
60 dkg bélszínszelet
só, törött bors, olaj
3 dkg liszt



Elkészítési javaslat:
Az előpácolt bélszínszeleteket megsózzuk, megborsozzuk, lisztben megforgatjuk, majd ke­vés forró olajban, mindkét oldalát megsütjük. Előmelegített tálra rakjuk, meglocsoljuk kevés forró pecsenyezsírra, majd minden szeletre te­szünk egy szelet citromos vajat. Citromos vaj: 8-10 dkg vaj, 1/2 citrom leve, só, törött bors, 1 kiskanál mustár, 1 evőkanál fi­nomra vágott zöldpetrezselyem, kevés kechup. A hozzávalókkal a vajat jól elkeverjük, alufó­liában, henger alakúra formáljuk, becsomagol­juk, mélyhűtőben kifagyasztjuk. Tálalásnál ebből vágunk szeleteket.

Vissza a receptekhez »

Koppány Hús Hungaricum Kft.
Email: koppany@koppanyhus.hu
Tel.: (+36)70/ 332-6746