Alföldi betyártál



Hozzávalók:
40 dkg szürkemarhahús (lábszár, szegye)
2 db csirkecomb
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 mokkáskanál szemes bors
25 dkg vegyes zöldség (sárgarépa, petrezselyemgyökér, zeller, karalábé)
1 cikk kelkáposzta
erős paprika, csuszatészta, gyömbér


Elkészítési javaslat:
A szürkemarhahúst, két liter vízben feltesszük főni. Megsózzuk, beletesszük a szemesborsot. Ha már kezd a hús megpuhulni, beletesszük a csir­kecombot, a metéltre vágott zöldséget, a hagy­mát, fokhagymát, gyömbért, erős paprikát. Ha a hozzávalók megpuhultak, belefőzzük a csusza­, tésztát és forrón tálaljuk.

Vissza a receptekhez »

Koppány Hús Hungaricum Kft.
Email: koppany@koppanyhus.hu
Tel.: (+36)70/ 332-6746