Hússal töltött felsálrolád



Hozzávalók:

1kg szürkemarha felsál (gömbölyű felsál, vagy rostélyos),

2 db vöröshagyma,

2 gerezd fokhagyma,

10 dkg füstölt császárhús,

5-6 dkg párolt rizs,

30 dkg darált mangalicahús,

só,

törött bors,

kakukkfű,bazsalikom,

2 dl száraz fehér bor,

zöldpetrezselyem,

őrölt gyömbér,

pirospaprika,

1 db csemege uborka,

olaj.




Elkészítési javaslat:
A darált húst tálba tesszük, hozzákeverjük a rizst, 1 gerezd zúzott fokhagymát, 5 dkg csá­szárhússal párolt, 1 db vöröshagymát (kicsit), sót, törött borsot, kakukkfűvet, bazsalikomot, kevés őrölt gyömbért, 1 apró kockára vágott csemege uborkát, zöldpetrezselymet, pirospap­rikát. A szép nagy hússzeleteket kiverjük.

Vissza a receptekhez »

Koppány Hús Hungaricum Kft.
Email: koppany@koppanyhus.hu
Tel.: (+36)70/ 332-6746