Majonézes sült tekercs



Hozzávalók:
1,5 dkg mangalicacomb
10 dkg majonéz
2 evőkanál olaj
2 db hagyma
kevés szegfűbors
1/4 liter fehér bor
1 evőkanálliszt
3 evőkanál tej

leveszöldség, só, bors,  petrezselyem zöldje


Elkészítési javaslat:

A húst sózzuk, borsozzuk és megkenjük ma­jonézzel. Serpenyőben forró olajban barnára sütjük. A leveszöldséget, kockára vágott hagymát és szegfűborsot hozzáadjuk, majd a bort is. Lassú tűzön 1 óra 20 percet sütjük. A mártást liszttel és tejjel kötjük. Sózzuk, borsozzuk. Petre­zselyem zöldjével díszítve tálaljuk.

Vissza a receptekhez »

Koppány Hús Hungaricum Kft.
Email: koppany@koppanyhus.hu
Tel.: (+36)70/ 332-6746