Attila kardja - Szürkemarha nyárs


Attila kardja - Szürkemarha nyárs

Hozzávalók:
(4 főre):
1 kg szürkemarha hátszín
0,3 kg vöröshagyma

Pácoláshoz:
0,5 kg paprika
0,3 kg mangalica szalonna
0,2 kg gomba, lehet vegyesen
olaj, őrölt feketebors, kakukkfű,
lestyán, zúzott fokhagyma, csombor




Elkészítési javaslat:
A húst lehártyázzuk, kiinazzuk, majd kockákra vágjuk. Bedörzsöljük a fűszerekkel és egy kevés olajjal, ezután két napra becsomagolva a hűtőben érleljük. Fogyasztás előtt felszúrjuk nyársra vegyesen hagyma cikkekkel, szalonnával, gombával, paprikával, lehetőség szerint faszénen vagy grillen megsütjük. Zöldségekkel, burgonyával körítjük.

Vissza a receptekhez »

Koppány Hús Hungaricum Kft.
Email: koppany@koppanyhus.hu
Tel.: (+36)70/ 332-6746