Kolozsvári rakott tarja



Hozzávalók:
1 kg tarja (szeletben)
40 dkg savanyű káposzta
80 dkg burgonya
15 dkg kolozsvári szalonna
4 db szafaládé
só, törött bors, olaj, zsír, majoranna



Elkészítési javaslat:

A hússzeleteket kiverjük, megsózzuk, meg­borsozzuk, meghintjük majorannával, majd ke­vés forró olajban, hirtelen megsütjük, A burgo­nyát sós vízben, héjában megfőzzük, megtisztít­juk, karikára vágjuk. Kizsírozott tepsiben elterít­jük, rárakjuk egymás mellé a hússzeleteket, mindegyikre teszünk egy adag savanyú ká­posztát, 1/2 szafaládét, és 1 szelet szalonnát, Minden szeletet gazdagon bevonunk tejföllel és sütőben készre sütjük.

Vissza a receptekhez »

Koppány Hús Hungaricum Kft.
Email: koppany@koppanyhus.hu
Tel.: (+36)70/ 332-6746