Kisalföldi vőfélypecsenye



Hozzávalók:

80 dkg mangalicacomb szelet

10 dkg gomba

10 dkg angolszalonna

1 doboz májkrém

10 dkg lángolt kolbász

2 db tojás, liszt

15 dkg zsemlemorzsa

só, törött bors




Elkészítési javaslat:

A hússzeleteket jól kiverjük, mindkét oldalon, hogy jó nagy szeleteket nyerjünk. Minden szele­tet megkenünk májkrémmel, teszünk rá 1-1 vé­konyan felszeletelt gombát, 1 vékony szelet an­golszalonnát, két karika lángolt kolbászt. A hús­szeleteket felcsavarjuk, hústűvel megtűzzük, lisztben, felvert tojásban és zsemlemorzsában megforgatjuk, majd bő, forró olajban, mérsékelt lángon megsütjük. A hústűket kiszedjük és stir­celt burgonyával vagy majonézes burgonyával tálaljuk.

Vissza a receptekhez »

Koppány Hús Hungaricum Kft.
Email: koppany@koppanyhus.hu
Tel.: (+36)70/ 332-6746