Karcagi böllérpecsenye



Hozzávalók:

80 dkg mangalicacomb (szelet)

40 dkg kolbászhús

15 dkg zsír

10 dkg lecsó

1 kanál liszt

1 kanál Piros Arany

só, bors, pirospaprika




Elkészítési javaslat:

A hússzeleteket kiverjük, kolbászhússal meg­töltjük, felcsavarjuk és megtűzzük. Forró zsírban hirtelen átsütjük, majd Piros Arannyal, lecsóval, liszttel, sóval, borssal, pirospaprikával pecse­nyemártást készítünk. Ebben a hússzeleteket puhára pároljuk. Kiszedjük, felszeleteljük, tálra rakjuk, majd sült hagymával, sült burgonyával és párolt káposztával tálaljuk.

Vissza a receptekhez »

Koppány Hús Hungaricum Kft.
Email: koppany@koppanyhus.hu
Tel.: (+36)70/ 332-6746