Kapros gulyás



Hozzávalók:
70 dkg mangalicahús (lapocka)
2 db vöröshagyma
2 db zöldpaprika
2 db paradicsom
15 dkg zeller
70 dkg burgonya
15 dkg sárgarépa
15 dkg fehérrépa
pirospaprika,
paprikakrém, só, törött bors, finomra vágott kapor



Elkészítési javaslat:

A hagymát finomra vágjuk és zsírban üveges­re pároljuk. Először a kockára vágott húst adjuk hozzá, meghintjük pirospaprikával. A zöldsége­ket kockára vágjuk, kicsit megpirítjuk, majd fel­engedjük vízzel. Megsózzuk, megborsozzuk és majdnem puhára főzzük. Hozzáadjuk a feldara­bolt burgonyát és kevés paprikakrémmel puhá­ra pároljuk. Meghintjük kaporral és forrón tálal­juk.

Vissza a receptekhez »

Koppány Hús Hungaricum Kft.
Email: koppany@koppanyhus.hu
Tel.: (+36)70/ 332-6746