Hússal rakott palacsinta



Hozzávalók:

70 dkg mangalicalapocka

60 dkg húsos sárga paprika

30 dkg vöröshagyma

2 db paradicsom

só, törött bors

10 dkg sajt

5 dkg vaj




Elkészítési javaslat:

A hagymákat vékonyan felszeleteljük. A húst vékony csíkokra metéljük, megsózzuk, meg­borsozzuk és elkeverjük. A paprikákat kicsu­mázzuk, majd kimagozva karikára vágjuk. Tűz­álló tálat kivajazunk, alulra rakunk egy sor zöld­paprikát, erre egy sor húst a csíkokból, erre egy sor hagymát, amit enyhén megsózunk. A tetejé­re paradicsomkarikákat teszünk, a tálat lefedve sütőbe tesszük és pároljuk. Ha a hús megpuhult, rászórjuk a reszelt sajtot és most már fedő nél­kül addig sütjük, amíg a sajt ráolvad.

Petrezselymes vajas burgonyával tálaljuk.

Vissza a receptekhez »

Koppány Hús Hungaricum Kft.
Email: koppany@koppanyhus.hu
Tel.: (+36)70/ 332-6746