Hevesi böllér csemege



Hozzávalók:
1 kg bőrös karaj
10 dkg parasztkolbász
10 dkg füstölt szalonna
2 db vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
15 dkg zöldpaprika
10 dkg paradicsom

20 dkg gomba
10 dkg zsír
só, törött bors, pirospaprika



Elkészítési javaslat:

A karajt egyben megsütjük és felszeleteljük. A hagymát apróra vágjuk, a kockára vágott füstölt szalonnán megpároljuk, megszórjuk pirospapri­kával. Rátesszük a zöldpaprikát, a finomra vá­gott gombát, a karikára vágott paradicsomot és a karikára vágott parasztkolbászt. Megsózzuk, megborsozzuk, hozzákeverjük a zúzott fok­hagymát és jól elkeverjük. Kicsit pároljuk és a tálra rakott bordákra halmozzuk.

Stircelt burgonyával vagy burgonyalángossal tálaljuk.

Vissza a receptekhez »

Koppány Hús Hungaricum Kft.
Email: koppany@koppanyhus.hu
Tel.: (+36)70/ 332-6746