Hagymával sült oldalas



Hozzávalók:

1 kg mangalicaoldalas

1 db vöröshagyma

2 evőkanál borecet

2 evőkanál ketchup

1 kiskanál mustár

só, törött bors

olaj




Elkészítési javaslat:

Az oldalast háromujjnyi széles darabokra vágjuk, megsózzuk, megborsozzuk, és kuktá­ban, kevés vízzel puhára pároljuk, Tűzálló tálra egymás mellé lerakjuk, Külön kis tálkában elke­verjük a borecetet, sót, borsot, ketchupot, mus­tárt, 1-2 evőkanál olajat, a lerakott oldalasdara-bokra kenjük, és befedjük karikára vágott vö­röshagymával, Enyhén megsózzuk és addig süt­jük, amíg szép piros, ropogós lesz, Gombás bur­gonyalángost, paradicsomos fejtett bab salátát kínáljunk hozzá.

Vissza a receptekhez »

Koppány Hús Hungaricum Kft.
Email: koppany@koppanyhus.hu
Tel.: (+36)70/ 332-6746