Gombás sajtos mangalicaflekken



Hozzávalók:
80 dkg mangalicatarja
20 dkg gomba
15 dkg gépsonka
5 db kockasaj
1 csokor zöldpetrezselyem
5 dkg vaj,
besamel mártás, 
zsír, só, törött bors



Elkészítési javaslat:

A húst kiverjük, megsózzuk, megborsozzuk, majd kevés forró zsírban szép pirosra sütjük. A gombát kicsit vastagabb szeletekre vágjuk, a vajban megpároljuk, sózzuk, borsozzuk. Forró vajban megforgatjuk a sonkaszeleteket.

A melegen tartott hússzeletekre rátesszük a félbevágott kockasajtot (Mackó), erre egy szelet sonkát, erre egy kanál pirított gombát terítünk, majd bevonjuk Besamel mártással. Forró sütőbe tesszük néhány percre és tálaljuk. Gombás rizst adjunk körítésnek.

Vissza a receptekhez »

Koppány Hús Hungaricum Kft.
Email: koppany@koppanyhus.hu
Tel.: (+36)70/ 332-6746