Gombás vörös boros máj



Hozzávalók:
50 dkg mangalicamáj
30 dkg gomba
1 db vöröshagyma
1 csokor zöldpetrezselyem, 1 dl vörös bor
só, törött bors, kakukkfű
olaj



Elkészítési javaslat:

A májat vékonyan felszeleteljük, lisztbe márt­juk, forró olajban hirtelen megsütjük. A gombát vékonyan felszeleteljük. A vöröshagymát na­gyon apróra vágjuk, a pecsenyezsírban megpá­roljuk, rátesszük az apróra vágott zöldpetre­zselymet, sót, törött borsot, kakukkfüvet, hozzá­tesszük a gombát is, ezt is megpároljuk, zsírjára sütjük és ráöntjük a vörös bort. Beletesszük a megsütött májszeleteket, elkeverjük és levesz­szük a tűzről.

Burgonyapürét, vagy főtt burgonyát adjunk hozzá.

Vissza a receptekhez »

Koppány Hús Hungaricum Kft.
Email: koppany@koppanyhus.hu
Tel.: (+36)70/ 332-6746