Fűszeres aprópecsenye



Hozzávalók:
70 dkg mangalicalapocka
2 db zöldpaprika
2 db paradicsom
1 db hegyes erőspaprika
1 csomó újhagyma,
1 gerezd fokhagyma, gyömbér
3 dl
bor
só, törött bors, pirospaprika, koriander, bazsalikom, rozmaring, majoranna, köménymag


Elkészítési javaslat:

A húst apró szeletkékre vágjuk, bedörzsöljük, sóval, borssal, kevés zsírban hirtelen megsütjük. Az újhagymát 2 centis darabokra vágjuk, kicsit megpirítjuk, belekarikázzuk a zöldpaprikát, paradicsomot és ráöntjük a bort. Rátesszük a fű­szereket és fél óráig pároljuk.

Burgonyaropogóssal vagy burgonyafánkkal tálaljuk.

Vissza a receptekhez »

Koppány Hús Hungaricum Kft.
Email: koppany@koppanyhus.hu
Tel.: (+36)70/ 332-6746