Búbos sonkaszeletek



Hozzávalók:
30 dkg főtt, füstölt tarja (8 szelet)
10 dkg juhtúró
10 dkg vöröshagyma
2 evőkanál reszelt torma (friss)
3 dl tejföl
4 dkg vaj
só, bors, csipet cukor


Elkészítési javaslat:

Egy lapos tűzálló tálat kivajazunk, ráfektetünk 8 szelet főtt füstölt tarját (szorosan egymás mel­lé). A puha vajat, juhtúrót, a lereszelt vöröshagy­mát, sót, csipet cukrot, törött borsot, a tejfölt jól elkeverjük és gazdagon megkenjük vele a son­kaszeleteket. A tálat lefedjük alufóliával, majd előmelegített forró sütőben 20 percig sütjük. Burgonyakrokettet, vagy sült burgonyát adunk hozzá és természetesen idénysalátát.

Vissza a receptekhez »

Koppány Hús Hungaricum Kft.
Email: koppany@koppanyhus.hu
Tel.: (+36)70/ 332-6746