Bojtáravató pecsenye



Hozzávalók:
80 dkg mangalicakaraj (v. comb)
30 dkg mangalicamáj
10 dkg füstölt szalonna
2 dl tejföl, túróscsusza
1 db vöröshagyma
só, törött bors, pirospaprika, lecsó, kapor, liszt, olaj



Elkészítési javaslat:

A húst egyforma szeletekre vágjuk, kiverjük, sózzuk, megborsozzuk. A májat hasonlóan felszeleteljük, két hússzelet közé teszünk egy szelet májat, egy szelet sült füstölt szalonnát és összetűzzük. Forró olajon megsütjük. A lecsóból a kaporral, tejföllel mártást készítünk.A kisütött húst tálra rakjuk, leöntjük mártással, mellérakjuk a túróscsuszát és forrón, azonnal tálaljuk. Adhatunk hozzá burgonyagombócot vagy párolt rizst is.

Vissza a receptekhez »

Koppány Hús Hungaricum Kft.
Email: koppany@koppanyhus.hu
Tel.: (+36)70/ 332-6746