Almás töltött mangalicacomb



Hozzávalók:
8 szelet mangalicacomb
8 kis szeletke sajt
8 kis szelet gépsonka
1 db alma
5 dkg vaj
1 dl tejföl
só, bors, őrölt gyömbér


Elkészítési javaslat:
A hússzeleteket kiverjük, megsózzuk, borsozzuk, mindegyikre teszünk egy szelet sajtot, son¬kát. almát, meghintjük gyömbérrel, felcsavarjuk és megtűzzük. Vajon mindkét oldalát átsütjük, majd fedő alatt, kevés víz hozzáadásával puhá¬ra pároljuk. Zsírjára sütjük, egy deci tejföllel el¬keverjük és forrón tálaljuk. Kapros galuskát vagy burgonyaropogóst adunk hozzá.

Vissza a receptekhez »

Koppány Hús Hungaricum Kft.
Email: koppany@koppanyhus.hu
Tel.: (+36)70/ 332-6746