Ököruszály leves szürkemarhafarokból


Ököruszály leves szürkemarhafarokból

Hozzávalók:
Szürkemarhafarok 1db
Vöröshagyma 2db
Fokhagyma 1db
Sárgarépa 2-3db
Fehérrépa 1db
Zellergumó 0,5 db
Kelkáposzta 1 közepes cikk
Tv paprika 1db
Paradicsom 1db
Babérlevél 2db
Egész feketebors 20-25 szem
Só 0,05 kg


Elkészítési javaslat:
A farkat a porcoknál elvágjuk és hideg vízben feltesszük főni. Ha felforr először lehabozzuk, majd bezöldségeljük. Gyöngyöző vízben minimum 4 órát főzzük. A tűzről levéve, a szűrés előtt fél óráig pihenni, ülepedni hagyjuk. Házi csigatésztával, zöldséggel és egy darab marhafarokkal tálaljuk.

Vissza a receptekhez »

Koppány Hús Hungaricum Kft.
Email: koppany@koppanyhus.hu
Tel.: (+36)70/ 332-6746