Receptek

Az ínyenc konyha kedvelőinek bizonyára örömmel szolgálnak a következőkben felsorolt ételreceptek, amelyek elkészítése során régi idők ízei elevenednek fel!





Főételek



Alföldi betyártál

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Alföldi vagy szegedi gulyás

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Almás töltött karaj

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Almás töltött mangalicacomb

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Anonymus pecsenyéje

Anonymus pecsenyéje Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Attila kardja - Szürkemarha nyárs

Attila kardja - Szürkemarha nyárs Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Babgulyás

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Babos zsiványpecsenye-tekercs

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Bácskai rizseshús

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Bácskai töltött húskrokett

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Badacsonyi bohém hústekercs

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Bakonyi gombás mangalicajava

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Bakonyi pácolt vadorzó pecsenye

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Bakonyi rostélyos

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Bakonyi vőfélypecsenye

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Baranyai böllértál

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Baranyai felsál

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Baranyai ínyes batyu

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Baranyai töltött felsálszeletek

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Battonyai velős húspogácsa

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Bélelt sonka

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Bélszínérmék debreceni módra

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Bélszínfilé Vadász módra

Bélszínfilé Vadász módra Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Bélszínszelet erdőkerülő módra

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Bélszínszeletek gombás csirkemájjal

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Bélszínszeletek konyhafőnök módra

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Bélszíntokány

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Betyár gulyás

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Betyár pecsenye római tálban

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Betyárpecsenye

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Bihari gazdag tokány

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Bihari labdapecsenye

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Bihari mangalicajava

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Bihari pácolt pecsenye

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Bihari sonkás tekercs

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Birkagulyás, szegedi csirkegulyás, tyúkgulyás

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Bóbitás betyárborda

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Bogdányi töltött pecsenye

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Bográcsgulyás

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Bohémek pecsenyéje

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Bojtáravató pecsenye

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Borban főtt brassói káposzta

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Borban pácolt pecsenye

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Borban párolt sonka badacsonyi módra

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Borban párolt, töltött vöröskáposzta

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Börgöndi boros pecsenye

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Borított mangalicadió

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Boros hagymás tokány

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Boros mangalicaragu gánicával

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Boros töltött káposzta

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Bőrös tormás hús

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Borostokány

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Borsos stefánia pecsenye

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Búbos mangalicaborda

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Búbos sonkaszeletek

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Budai sajtos stefánia

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Budavári mangalicaborda

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Bundás oldalas

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Bundázott gombás rántotthús

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Burgonyás rostélyos göngyöleg

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Cigánypecsenye

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Cigánypecsenye ecetes hagymával

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Cipóban sült mangalicacsülök

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Citromos mangalicacomb

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Citromvajas bélszínszelet

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Csáktornyai réteges pecsenye

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Csákvári agglegény káposzta

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Csákvári töltött dagadó

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Csángó gulyás

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Csárdásné kedvence

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Cserháti erdész rostélyos

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Csikós gulyás

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Csornai mangalicaborda

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Debreceni gombás pecsenye

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Debreceni gulyás

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Debreceni tokány

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Debreceni töltött stefánia pecsenye

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Dorozsmai töltött rostélyos tekercs

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Dunántúli rostélyos, zöldséges kosárral

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Egri erdészpörkölt

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Egybesült hús

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Egybesült ropogós malacpecsenye

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Eldorádó pecsenye

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Erdélyi csángópecsenye

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Erdélyi fatányéros

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Erdélyi herány tokány

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Erdélyi sonkás káposzta

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Erdélyi szürkemarhatokány

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Erdélyi tokány

Erdélyi tokány Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Erdélyi toroskáposzta

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Erdélyi vetrece

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Erdész tokány

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Érmelléki májas szeletek

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Eszterházy rostélyos

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Félegyházi búbos borda

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Felsáltokány

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Fenődi káposztás hús

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Fertődi töltött sonka

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Flambírozott mangalicaborda, csárdás módra

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Fokhagymás felsál

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Fokhagymás húsrolád

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Fokhagymás rostélyos pecsenye

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Fokhagymás szürkemarhasült

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Fokhagymás szürkemarhaszelet, tejfölös burgonyagombóccal

Fokhagymás szürkemarhaszelet, tejfölös burgonyagombóccal Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Főszakács tokány

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Fűszeres agglegény pecsenye

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Fűszeres aprópecsenye

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Fűszeres mangalicajava, kisbíró módra

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Fűszeres oldalas

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Fűszeres párolt pecsenye

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Fűszeres párolt stefánia

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Fűszeres rántotthús

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Gáborjáni töltött felsál

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Gemenci májas hústekercs

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Gesztenyés mangalicaragu

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Göcseji mangalicajava

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Gomba bomba

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Gombás bojtárpecsenye

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Gombás felsálrolád

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Gombás felsáltekercs

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Gombás paprikás rostélyos

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Gombás pecsenye cseréptálban

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Gombás rostélyos

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Gombás sajtos mangalicaflekken

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Gombás tokány

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Gombás vagdalthús, vincellér módra

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Gombás vörös boros máj

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Gombás, lecsós töltött káposzta

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Gombával párolt rostélyos pecsenye

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Gombával töltött mangalicacomb

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Gyergyói mangalicacomb puliszkával

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Hagymás borda

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Hagymás rostélyos szürkemarha hátszínből

Hagymás rostélyos szürkemarha hátszínből Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Hagymás töltött paprika

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Hagymával sült oldalas

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Hajdúsági mangalicaborda

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Hajdúsági rostélyos

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Hajdúsági töltött felsál

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Hámori csőszpecsenye

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Háromszéki káposztás pecsenye

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Hátszínszelet fűszervajjal

Hátszínszelet fűszervajjal Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Hédervári mustáros pecsenye

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Hédervári töltött húsrolád

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Hegyaljai vincellér pecsenye

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Hegyaljai vincellér pecsenye

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Helvéciai csőszpecsenye

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Helvéciai májas pecsenye

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Hernádi gombás tokány

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Hétvezér tokány

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Hevesi böllér csemege

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Hevesi töltött bordák

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Horpácsi kékfrankos pecsenye

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Hortobágyi csíkós rostélyos

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Hortobágyi fokhagymás tokány

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Hortobágyi rostélyos tokány

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Hortobágyi szürkemarhatokány

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Húsbatyuk

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Húsgombócok káposztafészekben

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Húspástétom (leveshús felhasználásával)

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Hússal rakott palacsinta

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Hússal töltött felsálrolád

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Hústekercs gombával

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Ipolysági pikáns húsbatyu

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Jászsági töltött felsáltekercs

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Juhtúrós rostélyos

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Juhtúrós töltött sonka

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Kalocsai töltött borda

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Kanizsal káposztás tál

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Káposztás csülök

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Káposztás rostélyos

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Káposztás, májas mangalicabatyu

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Kapros gulyás

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Kapros mangalicaborda

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Kapros töltött paprika

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Kapuvári böllérpecsenye

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Karcagi böllérpecsenye

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Kárpáti pecsenye

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Kárpáti töltött dagadó

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Kelvirág paprikás

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Kenyérben sült sonka

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Kenyéren sült pecsenye

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Kertész pecsenye

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Kétszer sült bakonyi mangalicaborda

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Kisalföldi vőfélypecsenye

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Kiskunsági rakottpecsenye

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Kisvárdai almás pecsenye

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Kisvárdai mangalicabatyu

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Kolbásszal töltött mangalicacsülök

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Kolozsvári gulyás

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Kolozsvári rakott tarja

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Kolozsvári töltött comb

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Kolozsvári töltött káposzta

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Kónyi legényfogó pecsenye

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Körmöndi göngyölt comb, Római tálban

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Különleges vagdalt hús, vele sült burgonyával

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Kunsági csárdás pecsenye

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Kunsági kapros borda

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Kunsági lecsós hússzendvics

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Kunsági malackaraj

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Kunsági töltött káposzta

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Lángoló banános karaj

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Lecsós göngyölt karaj

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Lecsós szürkemarhatokány

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Likócsi mangalicagulyás

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Likócsi mangalicagulyás

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Mádi töltött karaj

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Magyaros húsos táska

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Magyaros töltött tök

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Magyaróvári rakott karaj

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Májas mangalicabatyu

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Májas rolád

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Májas töltött tojás

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Májas töltöttkáposzta, kirántva

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Májjal rakott mangalicaszeletek

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Májjal töltött karalábé

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Majonézes almás pecsenye

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Majonézes sült tekercs

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Majorannás tokány

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Makói tűzdelt tarjapecsenye

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Mandulás mangalicaborda, ínyesmester módra

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Mandulás szűzpecsenye

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Mangalica Flecken (tarjából), hagymás törtburgonyával

Mangalica Flecken (tarjából), hagymás törtburgonyával Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Mangalica tarja párizsiasan rántva, tepsis burgonyával

Mangalica tarja párizsiasan rántva, tepsis burgonyával Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Mangalicaoldalas tepsis burgonyával

Mangalicaoldalas tepsis burgonyával Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Marosvári göngyölt hús

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Matróz hússzendvics

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Móri mangalicaborda

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Mustáros karajtekercs

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Nagybányai cigánytarja

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Nagyerdei gombás szeletek

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Nyitrai töltött legényfogó pecsenye

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Őszi gombás paprika

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Óvári töltött dagadó

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Pácolt csongrádi pecsenye

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Pácolt ínyes szeletek

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Pácolt mangalicakaraj, Hubertusz módra

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Paraszt gulyás

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Savanyú vetrece

Savanyú vetrece Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Savanyú vetrece juhtúrós puliszkával

Savanyú vetrece juhtúrós puliszkával Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Sík-hegyi szürkemarha bográcsos

Sík-hegyi szürkemarha bográcsos Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Szerb gulyás

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Szürkemarhanyelv rántva Fáy burgonyával

Szürkemarhanyelv rántva Fáy burgonyával Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Szürkemarhapörkölt

Szürkemarhapörkölt Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Szürkemarhatokány

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Tavaszi betyárgulyás

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Tenkes gulyás

Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Tojással töltött marhasült

Tojással töltött marhasült Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Vadas szürkemarha fehérpecsenyéből

Vadas szürkemarha fehérpecsenyéből Hozzávalók,
elkészítési javaslat »

Vörösboros marhapörkölt tarhonyával (szürkemarha lábszárból)

Vörösboros marhapörkölt tarhonyával (szürkemarha lábszárból) Hozzávalók,
elkészítési javaslat »
Koppány Hús Hungaricum Kft.
Email: koppany@koppanyhus.hu
Tel.: (+36)70/ 332-6746